miercuri, 4 iulie 2012

Schimbare de look - Funky and Salon- Revista Joy

In plin sezon , stilistii de la FunkyandSalon in colaborare cu lantul de magazine New Look, au realizat o super schimbare de look , unei cititoare Joy , pentru editia de iulie a revistei Joy. 


Vezi mai jos Noile OFERTE FunkyandSalon! Te asteptam cu drag si pe Facebook, la adresa FunkyandSalon , descoperind multe informatii de beauty si Lifestyle.







Simona Toroscai (30), cititoare Joy, a renuntat la un look conservator in favoarea unuia indraznet, care sa o puna mai bine in valoare. Castigatoarea lunii iulie ne-a povestit ca isi doreste foarte mult un look feminin, care sa-i reflecte varsta. 






A renuntat cu nostalgie la parul lung, urmand sfaturile hairstilistului de la “Funky and Salon”, care a optat pentru o tunsoare graduala, pentru a-i sublinia trasaturile. Pentru un machiaj desavarsit, make-up artistul a ales tonuri neutre, combinate cu accente mov si roz-trandafiriu. 




Iar pentru ca are o silueta de invidiat, i-am propus outfituri de la magazinul New Look, care sa-i puna in valoare mai bine aceasta calitate. Luna viitoare este randul tau sa fii rasfatata!




Oferta promotionala Hairstyling ( 30 % discount)
1. Tuns +Vopsit + 1 tub vopsea Londa Professional + Spalat + Tratament (masaj) capilar Coafat + Styling= Super Oferta - 112 lei


2. 4 Sedinte spalat + 4 Tratament + 4 Coafat + 4 Styling = 160 lei






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu